Juffen doen er toe!

Er was nog 1 juf waar nog geen geschenkje voor was gemaakt, maar bij deze… Een klein DIY’tje.

De juf voor wie het is, is de dubbeljuf van de oudste… Bij deze juf zat hij 2 jaar … Althans dat was de bedoeling… Spijtig genoeg viel ze midden dit schooljaar uit. ‘Mijn’ juf noemde hij haar met grote klemtoon op ‘Mijn’.

Hij wou haar zelf iets maken en maakte dan ook home-made cookies met een beetje hulp van de mama. We staken het in een doosje gepersonaliseerd via Bullby. En samen maakten we er een mooie tekst bij. Een tekst die voor hen zeer toepasselijk is.  De tekst printte ik af op foto-papier en op de achterkant kleefde ik een folie rood-met-witte-bolletjes.

Morgenochtend geven we het af… We hopen zo toch een hart onder de riem te kunnen steken en te tonen dat we haar helemaal niet vergeten. Want dat is het toch? Een juf die er iets toe doet… Dat is zij op en top… En juf maakt soms een klein, maar soms ook een heel groot verschil


Ma’am musketier

2 gedachtes over “Juffen doen er toe!

    1. Dank je wel! de tekst symboliseert het gevoel van de oudste en ja… Het was een emotioneel momenteel toen we het afgaven. Die knuffels komen er zeker en vast en die juf blijft voor altijd toch een speciale betekenis hebben.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s